club van 50

In 2010 heeft de Sponsorcommissie de ‘Club van 50’ opgericht. De bedoeling van de Club van 50 is om een groot aantal mensen te verzamelen die de club een warm hart toedraagt en die de club financieel wil ondersteunen met 50 euro per jaar. Op deze manier wordt ruimte gegeven om – ook voor particuliere sponsors – de club te kunnen sponsoren voor een relatief klein bedrag.
Je kunt meedoen als persoon, als groep, maar ook als bedrijf.
De namen van de leden staan vermeld op het ‘Club van 50’ bord in de kantine.

Met het bedrag dat op deze manier bijeen wordt gebracht, kan de club enkele van de vele ideeën die er ieder jaar zijn ook daadwerkelijk uitvoeren.
Een financiële steun in de rug dus! De besteding van het geld zal altijd gaan naar zaken waar alle TCV leden baat bij hebben.

Met het geld dat tot nu toe door de leden is samengebracht zijn de volgende aanwinsten gefinancierd:
– een mooie picknicktafel voor buiten op het terras
– een pagodetent voor als het weer wat tegen zit tijdens toernooien en  evenementen
– een fantastische geluidsinstallatie voor Sitpoint
– een mobiele bar voor buiten en in de tennishal tijdens toernooien en  evenementen

Leden van de Club van 50 zijn:

• Willem en Agta de Jong
  • Wim van Selling
  • Jan de Vries
  • Herman Damen
  • Ebo en Jeanet
  • Jan en Rina Eenjes
  • Adriënne en Frans Smit
  • Peter Kral
  • Harry en Agaath van Engen
  • Hofman Witgoed
  • André Oldenziel
  • Saskia Kupfer & Ina Mars
  • Albert Ensing
  • Fred en Dorothé Stevens

Er zijn al een aantal toezeggingen binnen en we willen er graag nog meer! Wie doet er mee?
Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij Otto Faber en Eric Nijsten! Zie hieronder.

Voor de leden van de ‘Club van 50’ wordt een toernooi georganiseerd met een hapje en een drankje.
We wisselen dan graag van gedachten met je over de besteding van het samengebrachte geld en over de uitbreiding van de ‘Club van 50’.

We verwelkomen je graag als lid van de Club van 50!

De sponsorcommissie:
Ina Mars, Otto Faber en Eric Nijsten.
sponsor@tennisclubveendam.nl