ledenadministratie

Wijzigingen in gegevens

De ledenadministratie houdt het ledenbestand bij. Dus ook alle adressen, e-mail en telefoongegevens.
Zorg ervoor dat bij wijzigingen dit wordt doorgegeven aan de ledenadministratie. Dus stel niet alleen je teamgenoten, of de trainster/ trainer op de hoogte, maar ook de ledenadministratie.
Gelukkig is het in deze tijd van internet zeer eenvoudig om wijzigingen in adres, e-mail, telefoon etc. door te geven aan: ledenadmin@tennisclubveendam.nl. Maar via de post kan natuurlijk ook.
Nog gemakkelijker: via deze site. ga daartoe even verderop naarDoorgeven wijzigingen.”

Het laatste nieuws via de e-mail

Regelmatig zullen we onze leden op de hoogte stellen van het laatste nieuws.
Op dat moment maken we gebruik van de nieuwsbrief via e-mail en natuurlijk wordt dit ook op deze website vermeld.

Overigens gaan we zorgvuldig om met de e-mail adressen.
Ze worden alleen gebruikt voor zaken die de leden aangaan en betrekking hebben op de vereniging en de activiteiten aldaar.
We zorgen er bovendien altijd voor dat de adressen niet voor iedereen zichtbaar zijn (via BCC).

Je ontvangt de nieuwsbrief alleen als het juiste e-mailadres bekend is bij de ledenadministratie.
Heb je dat nog niet doorgegeven, doe het dan nu om de nieuwsbrieven te kunnen ontvangen.

Nieuwe foto op de tennispas?

Is je foto op de tennispas ouder dan vijf jaar (bij junioren) of ouder dan tien jaar (bij senioren tot 50 jaar) dan dient er eigenlijk een nieuwe foto te worden aangeleverd.
Maar ook als je de huidige foto niet zo leuk meer vindt, kun je een nieuwe aanleveren.
Je kunt de foto, voorzien van bondsnummer, mailen naar de ledenadministratie (gescand zonder witranden en een minimale resolutie van 300*400 pixels) of per post opsturen naar de ledenadministratie.

Opzeggen lidmaatschap.

Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 november en dat dient schriftelijk bij de ledenadministratie binnen te komen.
Je kunt hiervoor gebruik maken van het opzegformulier op deze site (opzeggen lidmaatschap), maar ook een e-mail beschouwen we als schriftelijke opzegging.

De opzegging wordt, via e-mail of schriftelijk bevestigd door de ledenadministratie. Let er op dat je die bevestiging ontvangt en bewaar deze.
Het komt voor dat mensen denken opgezegd te hebben, maar dat daarvan niets bekend is bij de ledenadministratie.
Bijvoorbeeld omdat men zich heeft afgemeld voor de tennisles en denkt dat daarmee ook het lidmaatschap van de tennisclub is opgezegd.
Dat is vervelend en dat willen we voorkomen.
Vandaar de ontvangstbevestiging.

Gerard Bouma