ons park

Het tenniscomplex van de T.C. Veendam bestaat uit twee hoofddelen: de buitenbanen en de tennishal van de Stichting Tennishal Veendam.

Op het complex is een AED aanwezig.
In de zomer in de kantine Sit Point en in de winterperiode in de tennishal.

De tennishal heeft 3 wedstrijdbanen met een dames- en een herenkleedkamer voorzien van douches, toiletten, een invalidentoilet en een gezellige zitruimte voor een kopje koffie of iets anders.

De tennishal is voorzien van een brand-ontruimingsinstallatie.

Bij het buiten tennissen gaat het om 13 tennisbanen, waarvan 11 gravelbanen, 2 kunstgrasbanen en een kunstgras mini baan.

Tevens zijn de banen 1 t/m 5 en de banen 8-9 voorzien van lichtinstallaties. Daardoor kan er ook ’s avonds worden gespeeld.

De gravelbanen zijn voorzien van een sproei installatie. Mede daardoor worden  de banen in goede conditie gehouden. Op vastgestelde tijden worden de banen automatisch gesproeid.

Middelpunt van het park is de kantine Sit Point dat wordt gerund door de horecacommissie samen met vele vrijwilligers.

In Sit Point zijn in 2015 nieuwe dames- en herentoiletten aangebracht.
Verbonden met Sit Point zijn voor dames en heren aparte kleedkamers met douches en toiletten.
Daarachter ligt nog een werkplaats/garage.
Dit is bedoeld voor de opslag van machines en gereedschappen.
Dat het domein is van het “Klus-team”.