opgaveformulier tennishal

Hieronder treft u het aanmeldingsformulier aan voor het reserveren van uren in de hal in de periode 2018 – 2019.
Het formulier wordt gestuurd naar Tjalling Meerveld, die voor de definitieve indeling zorgt.

De contactgegevens van Tjalling zijn:
Tjalling Meerveld
Purperreiger 4
9648 DJ   Wildervank
Telefoon: 0598-618106/06-83124860
email: tennishal@tennisclubveendam.nl

Aanmeldingsformulier tennishal

• Met deze opgave gaat u tevens akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. het is niet toegestaan om met "schoenen van buiten" de tennisbanen te betreden. Schoenen wisselen in de kleedkamer of de wachtruimte. 2. het is niet toegestaan om kauwgom, eet- en drinkwaren mee te nemen naar de tennisbanen. 3. in het gehele complex geldt een rookverbod. 4. van de tennisbanen, welke niet door u zijn gehuurd, mag geen gebruik worden gemaakt.
  • Let op! De definitieve toewijzing van de banen gebeurt later. Eerst wordt gekeken naar eventuele rechten en indien e.e.a. in overeenstemming is met de actuele stand van zaken dan pas wordt een definitieve bevestiging of een alternatief voorgesteld.

Verification