Recreatiecommissie

De Recreatiecommissie bestaat uit:
Jakob Woltjes
Mariette Duwaer
Fred Beck
Robin Joosten en
Erik Sterenborg.

De RC zorgt het hele jaar door voor vele activiteiten.
Het betreft activiteiten voor de leden van 17 jaar en ouder.
De jeugdactiviteiten worden georganiseerd door de Jeugdcommissie.

Op 20 mei organiseerde de Recreatiecommissie haar jaarlijkse Aspergetoernooi.

Dat doet zij samen met sponsor Asperge- en Aardbeiboerderij Doornbosch uit Borgercompagnie.
De koks Otto Faber, Jannes Bekkema, Albert Ensing, Roel Koers en Harry van Engen verdienen een enorm compliment voor wat zij de deelnemende leden voorschotelden. Het zag er niet alleen voortreffelijk uit, het was ook ontzettend lekker!
Terwijl de koks hun best deden in de keuken waar de aspergesoep nog eens van wat extra ingrediƫnten werd voorzien, genoten de deelnemers van een drankje vooraf.

Na de soep waren de asperges, ham, aardappels roomboter en saus aan de beurt.
De koks werden overladen met complimenten!!

Daarna was het de beurt aan Jokob Woltjes, die het tennissen daarna organiseerde en de leden de baan op konden, waarbij ook sponsor Frank Doornbosch nog kwam kijken.

Na een partijtje tennissen hadden de koks alweer een verrassing klaar staan. Zij hadden intussen voor een ieder een heerlijk toetje klaargemaakt, dat versierd werd met een aardbei bovenop. Prima gedaan mannen!!

Hieronder een aantal foto’s / impressies van het Sneeuwbaltoernooi van 2013-2014.

Vervolgens nog een paar indrukken van het Kersttoernooi 2013.