TRAININGSPAKKETTEN zomer 2018

Voor het komende zomerseizoen kunt u zich opgeven voor de training. Omdat niet elke tennisspeler dezelfde hoeveelheid training verlangt hebben we meerdere mogelijkheden. Als u kiest voor 1x training per week neemt u het één ster (*) pakket. Kiest u voor 2x training per week dan neemt u het twee sterren (**) pakket. Deze pakketten gelden bij de senioren en de junioren. Overige mogelijkheden in overleg.

De jeugd is onderverdeeld in kleuren. Deze indeling wordt door de trainer gemaakt, dit bepaalt het tarief.

• Rood – leeftijdsindicatie t/m 8 jaar
  • Oranje – leeftijdsindicatie t/m 10 jaar
  • Groen – leeftijdsindicatie t/m 12 jaar
  • Junioren – groot veld

De zomertraining vindt gedurende 17 weken plaats. De trainingsdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Een lesgroep bestaat uit 8 personen (uitgezonderd het +pakket). Indien een groep niet compleet is, zal er in overleg over de doorgang worden beslist. Oplossingen zijn een kortere lestijd of bijbetaling.

De tarieven in 2018 zijn als volgt.

Jeugd Rood – leeftijdsindicatie t/m 8 jr.
* pakket 1 keer groepstraining 45 minuten € 60,-
** pakket 2 keer groepstraining 45 minuten € 110,-
instap nieuw na twee gratis proeflessen op ieder moment mogelijk

Jeugd Oranje – leeftijdsindicatie’s t/m 10 jr.
* pakket 1 keer groepstraining 45 minuten € 70,-
** pakket 2 keer groepstraining 45 minuten € 130,-
instap nieuw na twee gratis proeflessen op ieder moment mogelijk

Jeugd Groen – leeftijdsindicatie t/m 12 jr.
* pakket 1 keer groepstraining 60 minuten € 108,-
** pakket 2 keer groepstraining 60 minuten € 185,-

Junioren – leeftijdsindicatie vanaf 13 jr. & Senioren
* pakket 1 keer groepstraining 60 minuten € 125,-
1½ * pakket 1 keer groepstraining 90 minuten € 170,-
** pakket 2 keer groepstraining 60 minuten € 215,-
* + pakket 1 keer groepstraining
6 personen
60 minuten € 160,-
1½ * + pakket 1 keer groepstraining
6 personen
90 minuten € 215,-
instap nieuw na twee gratis proeflessen op ieder moment mogelijk

Bij het +pakket bestaat de lesgroep in tegenstelling tot de normale pakketten uit maximaal 6 personen.

Heb je bij Tennisclub Veendam nog niet eerder les gehad? Dan kun je gebruik maken van 2 gratis proeflessen.

Ook privé training is mogelijk, vraag de trainer naar de mogelijkheden!

Opgave kan via dit formulier op de website of met het papieren inschrijfformulier uit het Jaarboek 2018.

N.B. Voor deelname aan de zomer-tennistraining is een lidmaatschap van de Tennisclub Veendam verplicht!!.
Lid worden? Dan s.v.p. apart opgeven via dit formulier op de website, of via het papieren formulier in het Jaarboek 2018.