50+ wintercompetitie

Tijdens de winterperiode, dus tijdens het halseizoen, wordt er op woensdagochtend en voor een deel tijdens de eerste middaguren een competitie gespeeld door een groep heren, die allen de 50 zijn gepasseerd.
We zijn in 2006 gestart met een groep van 20 heren.
De groep bestond tijdens het halseizoen 2013-2014 uit 48 personen.
Dit is ook meteen het maximale aantal dat kan deelnemen.

De groep wordt ingedeeld in 3 poules, die onderling dubbelpartijen spelen.
Uiteraard wordt er na iedere speelronde gepromoveerd en gedegradeerd.
De eerste wedstrijden beginnen ’s ochtends om 09.00 uur. Van 13.00 – 14.00 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld.
Hoewel er dus echt om de winst wordt gestreden, is het succes van deze competitie vooral te danken aan de goede onderlinge sfeer voorafgaand aan, tijdens en na de gespeelde wedstrijden.

Wie zich voor het winterseizoen 2014-2015 wil aanmelden, kan zich vervoegen bij Jan Hidding.
Wel hebben we nu het maximale aantal bereikt.
Wie zich nieuw meldt kan pas deelnemen als er ruimte vrij komt.
Deelnemers dienen zich met partner te melden, omdat alleen dubbelpartijen worden gespeeld.

Aanmelding bij voorkeur per email:

Jan Hidding, Marktstraat 5, 9641 EJ Veendam
Telefoon: 0598-614 569
Email: janhidding01@planet.nl

Bij aanmelding graag de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer en email adres.