Tennis competitie 2020

KNLTB tenniscompetitie 2020

Algemeen
Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario’s klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Klik hier voor een overzicht van alle speeldata.

We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om nieuwe teams in te schrijven. De inschrijving hiervoor staat open. Bij de vrijdagavond gemengde competitie wordt je op een wachtlijst geplaats en of er plek komt hangt af van het aantal voorjaarsteams dat gaat spelen.

Graag doorgeven vóór 27 juni 2020, ( eerder mag ook, graag zelfs ) of het voorjaarsteam wel of niet mee wil doen aan de KNLTB competitie 2020 -in het najaar- bij voorkeur middels een mail te sturen naar tc@tennisclubveendam.nl).

Opgeven
Opgeven kan tot uiterlijk 27 juni a.s. via dit formulier. Lees vooraf s.v.p. alle bovenstaande informatie goed door.

N.B.: Opgave betekent inschrijving en tevens deelneming en betalingsverplichting! De competitiebijdrage bedraagt € 90,00 per team. De ballen mag je uiteraard na afloop houden. Bij terugtrekking van een ploeg bedraagt de boete €250,-

Vragen
Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over het meedoen aan een competitie of wil je informatie, neem dan contact op met:
Aukje van der Wal, vz techn.comm. , tc@tennisclubveendam.nl