activiteiten JC

Jeugdkampioenschappen 2015

Dit jaar waren de clubkampioenschappen succesvol voor de jeugd. Niet alleen omdat het weer mee zat, maar vooral ook omdat er 59 kinderen deelnamen. Dit is een record.

In alle categorieën werd er hard gestreden om de 2 bekers die weggelegd waren voor de eerste 2 plekken.

De finales op groot veld werden op de zondag gehouden en de poule wedstrijden door de weeks.

Voor de mini’s en midi’s werden de wedstrijden op de woensdag 10 juni gespeeld .

De winnaars in de verschillende klasse zijn:

Rood (mini’s) : 1  Axel de Jong en 2 Emma Vos.

Oranje (3/4 veld):  1  Arvid Prenger en 2 Emiel Bitter

Groen (t/m 11 jaar): 1 Remon Neinders en  2 Dinand de Jonge.

Jongens  t/m 13 jaar: 1 Winston de Jonge en 2 Arjen Geling

Meisjes t/m 13 jaar: 1 Fabienne Swarts en 2 Liza Belova

Jongens t/m 17 jaar: 1 Jeffrey Oldenburger en 2 Robin Heikens

Meisjes t/m 17 jaar: 1 Asley Langeland en 2 Tamara Leutscher

Sinterklaas op bezoek.

Het Sinterklaasfeest 2014 was super!

Sinterklaas was door alle drukte wel wat aan de late kant maar dat mocht uiteindelijk de pret niet drukken.

Met 5 Pieten hebben we er een leuk feestje van gemaakt.

Voor een indruk zie onderstaande foto’s.

Op zaterdag 21 juni 2014 werd het ouder / kindtoernooi georganiseerd.

Het toernooi begon om 11.30 uur en eindigde om 16.30 uur.

Zodra de (groot-)ouders om 16.30 vertrokken waren, gingen de leden van de Jeugdcommissie met de deelnemende kinderen kamperen op het park.

Een paar grote partytenten werden opgebouwd om de nacht door te brengen.

Intussen werden er voor de kinderen allerlei activiteiten georganiseerd, terwijl in de keuken en aan de bar het pannenkoeken avondmaal werd bereid.

Het was die zaterdag nog lang gezellig, maar uiteindelijk vonden alle kinderen hun slaapplaats en keerde de rust terug op het park.

Na het ontwaken stond er op zondagochtend een heerlijk ontbijt klaar.

En ook dat lieten de kinderen zich uiteraard goed smaken.

De kinderen werden door hun ouders daarna om 12.00 uur opgehaald om huiswaarts te keren.