bedrijventennistoernooi

Bedrijven Tennis Toernooi 2015Posters bedrijventennis
Vier seizoenen geleden werd het plan opgevat een bedrijvencompetitie op poten te zetten. Vele sporters herinneren zich nog wel het zomeravondvoetbal voor bedrijven, later omgedoopt tot bedrijvencompetitie.
De TC Veendam  heeft sinds vier jaar nu ook een dergelijke competitie op de agenda staan. Zodra de avonden langer worden  en de temperaturen hoger, wordt een start gemaakt met deze competitie. In principe is dit de laatste vrijdag van mei. Vervolgens wordt dan om elke week een competitieronde gespeeld.
Tijdens de zomervakantie van scholen wordt niet gespeeld.
Eind oktober wordt de BEDRIJVENCOMPETITIE afgesloten met een traditionele BBQ en prijsuitreiking.
Het Bedrijven Tennis Toernooi staat  garant voor heel veel gezelligheid. Naast bedrijven kunnen ook families, wijken, straten, organisaties, instituten of verenigingen meedoen aan deze competitie.
Een team moet uit minimaal twee spelers te bestaan en mag maximaal uit 6 spelers bestaan. Inschrijven is mogelijk in de categorien HD, DD en Mix. Kosten € 50,- per team. Meer informatie en opgave via BTTVeendam@gmail.com

eindstanden van het bedrijventoernooi 2014.

Heren Dubbel 3e : Kuurman
HHD 2e : Dynaplack/Zuidhoffstraatbeheer B.V.
HD 1e : Schilderbedrijf Krater
DD poedel : Dophine
DD 3 – LMNG 1
DD 2 -LMNG 2
DD 1 – Teambouw Groningen BV
Mix poedel – The Underdogs
Mix 3 – Bono Telecom
Mix 2 – Axinte Schildersbedrijf
Mix 1 – All in the Family

Voor een foto-impressie klik hier.

Voor standen , uitslagen en wedstrijden klik hier: