ONVERWACHTE TITEL TC VEENDAM

Onverwachte feestjes zijn vaak de leukste. Bij TC Veendam weten ze daar sinds zondagmiddag alles van, want dankzij de 6-0 zege op ’t Kyllot pakten de dames Mirte Oldenziel, Madelon Weijer, Tamara Leutscher en Anouk Weijer de titel. Het eerste damesteam had het uitduel in Smilde met 5-1 verloren, waardoor niemand er rekening mee gehouden had, dat het kampioenschap nog tot de mogelijkheden behoorde. De Veendamse dames lieten zien, dat wonderen nog bestaan. Op wilskracht en geloof in eigen kunnen werd wedstrijd na wedstrijd binnen geslagen. De spanning liep behoorlijk op tijdens de dubbels, maar ook daardoor lieten de dames zich niet van de wijs brengen en zo werden ook deze twee cruciale punten binnen gehaald. Het feest barstte daarna los. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kampioen! Nu op naar de tweede klasse. Zondag 11 juni zal de ploeg, tijdens de clubkampioenschappen, worden gehuldigd.