Competities

Op dit moment (november 2020) is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen en niemand weet precies hoe het verder gaat.

We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen.

Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren.

Voor nu kijken we vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer ‘normaal’ competitie kunnen spelen. 
De KNLTB heeft namelijk tijd nodig voor het maken van de indelingen van de competities.

De meeste competities moeten begin januari worden aangemeld en wij kiezen ervoor dit voor alle soorten competities in een keer te doen.

We spreken dan over de TENNIS voorjaars- en zomeravond competitie en de PADEL triple double en voorjaarscompetitie. Daarnaast alle jeugdcompetities. Deze aanmeldingen gaan via de tennistrainer Michael Woldhuis.