Clinic met Miriam Oremans

Datum en aanvangstijd: 09-06-2018 - 14:00
Locatie: tennispark TC Veendam

Zaterdag 9 juni 2018 gaf voormalig proftennisster Miriam Oremans een tennisclinic bij de TC Veendam. Dit is één van de vele activiteiten die de TC Veendam dit jaar organiseert in het kader van het 90-jarig bestaan van de club.
In 2000 won Miriam samen met Kristie Boogert een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Sydney. De zusjes Williams legden hier beslag op de gouden medaille.
In 1992 stond Miriam met Jacco Eltingh in de finale op Wimbledon. Helaas ging ook deze finale verloren.
Tijdens de clinic werden via diverse oefeningen forehand, backhand, volley en service getest. Hierbij keek Miriam niet alleen naar de techniek, maar gaf ze ook tactische tips. De clinic was geschikt voor jong en oud en voor alle speelsterktes.
Deelname was gratis en zowel leden en niet-leden van de TC Veendam mochten meedoen.

In onderstaande fotogalerij een sfeerimpressie van een zeer geslaagde tennismiddag. Klik op een foto om een vergroting te zien.