Speluitleg padel

Datum en aanvangstijd: 22-05-2021 - 10:00
Locatie: tennis- en padelpark TC Veendam

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de padelsport organiseren wij periodiek een aantal ‘speluitleguurtjes’. Je komt naar de club met een groepje mensen dat kennis wil maken met de sport (liefst 3 of 4). Een ervaren padelspeler van onze club neemt alle tijd om jullie de regels uit te leggen en op weg te helpen. Is er tijd en animo kunnen jullie alvast een spelletje spelen en als het nodig is, speelt de ‘uitlegger’ mee. Tijdens het spelen krijgen jullie tips en tricks, zodat je snel ook zelf kunt gaan spelen. Wij hebben rackets en ballen en reserveren een baan, neem jij 2 of 3 vrienden mee? Geef je op via padel@tennisclubveendam.nl en wij helpen je op weg!

Voor wie: voor iedereen die kennis wil maken met de sport lid of geen lid
Kosten: geen – deelname is gratis. Wil je na de kennismaking vaker spelen, vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.
Duur: 1 uur