horeca

Zo tegen het begin van het buitenseizoen gaat ook de werving van kantinepersoneel weer van start. De grootste uitdaging/zorg van de Horecacommissie is het invullen van het bardienstrooster.

Alle tennissers willen immers graag een hapje en/of drankje nuttigen, de baanverlichting moet aan/uit geschakeld worden, het clubgebouw moet geopend en gesloten worden. Met andere woorden: er is kantinepersoneel nodig!

Tijdens de competitiedagen zorgen de thuisspelende competitieteams voor invulling van de bardiensten. De aanvoerders krijgen hiervan een overzicht op de aanvoerdersavond.
De bardienst tijdens de activiteiten van de Recreatiecommissie zal door de commissie zelf worden ingevuld, waarbij ook jullie hulp wordt gevraagd.

De overige bardiensten zullen door de overige leden moeten worden ingevuld.

Hierbij dan ook een oproep om aan te geven welke dag jij een bardienst voor je rekening kunt nemen. Ben je niet bekend met het vervullen van een bardienst? Geen probleem, we geven uitleg en laten niemand in de steek. Nu maar hopen dat jullie ons ook niet in de steek laten.

Een bardienst op doordeweekse dagen begint om 19.30 uur.
Overige informatie omtrent de bardienst wordt persoonlijk aan je overhandigd.

Hieronder vind je dan ook het opgaveformulier kantinediensten

opgaveformulier bardiensten 2020

Verification