Introducés

Ook niet-leden zijn welkom op ons tennis- en padelpark. Wil je eens tennissen of padellen met een familielid, vriend(in) of bekende die geen lid is van de TPC Veendam, dan kun je een introducé als gast aanmelden bij het reserveren van de baan via de KNLTB ClubApp.
Voor introducés gelden de volgende spelregels:

• het lid van TPC Veendam dat de introducé meeneemt betaalt € 5,- per introducé
    Dit bedrag kan direct betaald worden via IDEAL bij het reserveren van de baan in de KNLTB ClubApp.
  • het lid van TPC Veendam registreert naam en mailadres van de introducé via de KNLTB ClubApp
  • een persoon kan maximaal 3x als introducé gebruik maken van de banen. Daarna zijn er voldoende vormen van lidmaatschap om vaker te kunnen spelen.
  • het lid van TPC Veendam kan de introducékosten terugvragen als de introducé in de loop van het seizoen lid wordt van TPC Veendam
  • de introducé mag een padelracket lenen van de club.
    Het TPC Veendam-lid dat de introducé meeneemt is verantwoordelijk voor het ophalen en inleveren van het racket
  • leden hebben meer recht om te spelen dan introducés.
    Neem daarom geen introducé mee als bijna alle banen bezet zijn.