Introducés

Ook niet-leden zijn welkom op ons tennis- en padelpark. Wil je eens tennissen of padellen met een familielid, vriend(in) of bekende die geen lid is van de TC Veendam, dan kun je een introducé als gast aanmelden op het afhangbord of via de ClubApp.
Voor introducés gelden de volgende spelregels:

• het lid van TC Veendam dat de introducé meeneemt betaalt € 5,- per introducé
    Dit bedrag kan overgemaakt worden op NL66 RABO 0365 0002 64 met vermelding van de naam van de introducé.
  • het lid van TC Veendam registreert naam en mailadres van de introducé op het afhangbord of via de ClubApp
  • een persoon kan maximaal 3x als introducé gebruik maken van de banen. Daarna zijn er voldoende vormen van lidmaatschap om vaker te kunnen spelen.
  • het lid van TC Veendam kan de introducékosten terugvragen als de introducé in de loop van het seizoen lid wordt van TC Veendam
  • de introducé mag een padelracket lenen van de club.
    Het TC Veendam-lid dat de introducé meeneemt is verantwoordelijk voor het ophalen en inleveren van het racket
  • leden hebben meer recht om te spelen dan introducés.
    Neem daarom geen introducé mee als bijna alle banen bezet zijn.