KNLTB ClubApp

Systeemvereisten
Om online banen te kunnen reserveren maken we gebruik van de KNTLB ClubApp.
Deze app kun je alleen gebruiken op een mobiele telefoon of op een tablet.
Voor Android is mininaal Android 5.0 vereist.

Download de app
De KNLTB ClubApp kun je downloaden vanaf Google Play of de App Store via deze pagina

Inloggen
Selecteer eerst je club (T.C. Veendam) via de zoekfunctie. Lukt dit niet met T.C. Veendam, probeer dan met Veendam.
Daarna kom je op het inlogscherm. Hierop kun je kiezen of je wilt inloggen met je bondsnummer of met je clubnummer. Kies hier altijd voor inloggen met je bondsnummer, behalve als je zomerlid bent. Zomerleden hebben geen bondsnummer en kunnen zich alleen aanmelden met hun clubnummer. Dit clubnummer heb je gekregen in de welkomstmail van de ledenadministratie.
Je bondsnummer staat op je ledenpasje. Heb je nog geen ledenpasje, omdat je dit jaar pas lid geworden bent? Zoek dan via je voor- en achternaam je bondsnummer op via deze pagina.

Als je nog geen wachtwoord hebt, tik dan op de link <wachtwoord vergeten>. Vul op het volgende scherm je bondsnummer in en tik op de knop <Reset mijn wachtwoord>.
Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link naar een webpagina waarop je zelf een wachtwoord in kunt stellen.
Als je dat gedaan hebt kun je met dat wachtwoord inloggen in de KNLTB Club App.

Komt er geen mail binnen, controleer dan eerst je spam-inbox en als daar ook geen mail is ontvangen, informeer dan bij ledenadmin@tennisclubveendam.nl welk e-mail adres er voor jou bij de KNLTB bekend is.

Baan reserveren
Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt
invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

De reservering wordt ook per e-mail aan je bevestigd.
Je kunt een lijst met maatjes maken door op het icoon “maatjes” te klikken en daarin maatjes toe te voegen uit de ledenlijst. Druk op het vergrootglas icoontje om leden te vinden. Klik dan op een naam van een maatje en dat op het sterretje rechtsboven om het maatje aan je lijst toe te voegen.