Clubkampioenschappen TCVeendam : 6 t/m 12 juni

Wat is er mooier dan strijden om de eer als clubkampioen? Al jaren zijn er clubkampioenschappen gespeeld. Een traditie om in ere te houden.

En wat is er nu leuker dan een toernooi op je eigen club, met veel bekenden en een hoop gezelligheid?

De clubkampioenschappen zijn bedoeld voor jong en oud, recreant en competitiespeler en voor iedereen die van tennis (kijken) houdt. Met als doel je thuis voelen op onze mooie club!

En natuurlijk met een kans op eeuwige clubroem en een vermelding in “De Clubkampioenen” – “over onze club” op de website.

De clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van 6 tot en met 12 juni. Bovendien worden de kampioenschappen voor zowel senioren als voor de jeugd in dezelfde week gehouden.

De traditionele BBQ met alle deelnemers en familie, de huldiging van de clubkampioenen en de competitie kampioenteams wordt gehouden op zondag 12 juni.

Inschrijving op:  www.toernooi.nl

Vragen, opmerkingen, inschrijfproblemen oid: stuur een mail naar : tc@tennisclubveendam.nl

Contactpersoon toernooi: Linda Woltjes e-mail: lindawoltjes@gmail.com

Zie ook bijgevoegd PDF-document.