Veendam Dubbel

A.s. dinsdag wordt een begin gemaakt met het 1e Veendam Dubbel.

Het Veendam Dubbel is een tennistoernooi georganiseerd door de TC Veendam. De organisatie is erg tevreden met het aantal deelnemers. Maar liefst 104 deelnemers hebben zich ingeschreven voor deze eerste editie.

Op het Veendam Dubbel worden geen enkel-partijen gespeeld. Er wordt gespeeld in de categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mix.

Naast het Veendam Binnen (februari, volgeboekt) en het Zechstein Veendam Open (september, meer dan 400 inschrijvingen) is dit dus het 3e KNLTB goedgekeurd toernooi georganiseerd door de TC Veendam.

De organisatie is tevreden met het aantal deelnemers aangezien het een nieuw toernooi betreft met nog weinig naamsbekendheid, het toernooi valt in de vakantieperiode en er is relatief weinig promotie voor gemaakt. Gewoon in het leven geroepen om toch in de vakantieperiode enige activiteit op de banen te hebben.

Het aantal deelnemers belooft veel goeds voor de komende jaren. Ook het Zechstein Veendam Open is ooit begonnen met 92 deelnemers en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar veel tennissers met plezier naar uitkijken. Inmiddels dus meer dan 400 inschrijvingen. De organisatie heeft besloten om dit jaar een twee-weeks toernooi hiervan te maken. Het Zechstein Veendam Open wordt dan ook gehouden van 7 t/m 20 september, inclussief een tennis-clinic van Eltingh en Haarhuis, sponsorbuffet en feestavond met live muziek.

Het jaar 2015 is voor de TC Veendam dan ook een gedenkwaardig jaar v.w.b. toernooien :

1e jaar   – Veendam Dubbel

5e jaar   – Veendam Binnen

10e jaar – Zechstein Veendam Open

Toeschouwers zijn natuurlijk altijd welkom. Dinsdag t/m vrijdagen beginnen de wedstrijden om 19.00 uur , in het weekend om 10.30 uur.

veendam dubbel