Zechstein veendam open

Het 10e Zechstein Veendam Open is weer begonnen. Van 7 t/m 20 september zullen de tennisbanen van de TC Veendam weer bevolkt worden met vele deelnemers. Omdat het dit jaar de tiende editie is, maken we er iets speciaals van.

Het toernooi is met een week uitgebreid en duurt nu maar liefst twee weken.
Op vrijdag 11 september zal er een avondvullende tennisclinic worden gegeven, inclusief een demonstratiewedstrijd door de voormalige tennistoppers Eltingh en Haarhuis,.
Tijdens deze clinic zal ook het sponsorbuffet worden aangeboden aan de sponsors van de TC Veendam en de speciale toernooi-sponsors.
De tweede week is er ook veel te beleven. Naast tennis een speciale klaverjasavond, een wijnproeverij, een pokeravond en tenslotte op vrijdag 18 september een feestavond met live muziek.
De wedstrijden zijn te volgen via deze link.