Bedrijven Tennis Toernooi 2015

Afgelopen vrijdag werd de laatste speelronde afgewerkt van het Bedrijven Tennis Toernooi 2015 op de gravelbanen van de tennisclub Veendam.

In het heren dubbel stond als laatste wedstrijd het treffen tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst op het programma. Deze “finale” werd gewonnen door Aardbeien en Bedrijven Tennis Toernooi 2015 Aspergeboerderij Doornbosch, doornboschdie daarmee Kuurman naar de tweede plaats verwees. De poedelprijs in het deelnemersveld van 12 teams was voor de heren van Meertens Tapijthuis.

Bij de dames dubbel werd dit jaar door 14 teams gestreden om de felbegeerde oorkonde. Hier lieten de dames van Meertens Tapijthuis aan de heren zien hoe het wél moest. Zij deden dit jaar voor het eerst mee en werden onbedreigd kampioen. meertensDe tweede plaats was voor een andere debutant bij de dames: Likeitalot toonde zich een aanwinst voor het toernooi. De derde debutant, Gelling Plants, moest genoegen nemen met de poedelprijs.

In het gemengd dubbel was ook sprake van een finale. Koploper Remake House of Styling wist in de laatste wedstrijd directe concurrent Haarstudio Ivanka van zich af te schudden en zodoende beslag te leggen op de eerste plaats. remakeDe poedelprijs was hier een prooi voor Mark B.V.

Traditiegetrouw werd de laatste speeldag afgesloten met een uitstekend verzorgde barbecue, waarbij de resultaten door de één werden bejubeld en door de ander gerelativeerd.

De tennisclub Veendam kijkt in ieder geval terug op een zeer sportief en geslaagd toernooi dat zeker een vervolg krijgt in 2016!