toernooi kalckwijk

Na een week zomerreces en geen toernooibezoek is uw verslaggever afgelopen week op bezoek geweest bij het gezellige en goed georganiseerde open tennistoernooi van LTC Kalkwijck in Hoogezand.

Hier deden in totaal 17 leden van de TC Veendam aan mee en wisten daar op de finaledag (zondag) drie eerste prijzen en twee tweede prijzen binnen te halen.
Er hadden meer prijzen ingezeten gezien de vele verloren halve finales op zondagochtend.
Zo waren er wel prijzen voor Jeroen Klein en zijn levenspartner (helaas geen Veendam lid) Anita Giezen in de mix 6 categorie.
De titel in de mix 8 ging naar Jacqueline Dankers en Erik Freerks.
De laatste titel ging naar Jakob Woltjes in de heren enkel 8.
Tweede plaatsen waren er voor Gemma Lesterhuis en Egbert Oldenburger in de mix 5 categorie. Egbert pakte verder ook nog een tweede plaats samen met Jeroen Klein in de heren dubbel 5.
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.
Komende week staat het toernooi van tennisvereniging STB in Stadskanaal op het programma. Ook hier zullen weer vele Veendammers aan deelnemen.