toernooien Ter Apel en Annen

Afgelopen week deden er in totaal 15 leden van de Tennisclub Veendam mee aan de toernooien in Ter Apel (9) en Annen (6). De deelname aan deze twee toernooien was wat betreft onze Veendammer leden wat aan de magere kant ten opzichte van voorgaande jaren.
Desondanks wisten ze toch drie eerste en drie tweede plaatsen binnen te halen.

Grote man (1,86 m) van het TATC toernooi in  Ter Apel was ongetwijfeld Jeffrey Oldenburger met twee titels. Zonder ook maar één set af te staan gedurende het hele toernooi won hij samen met zijn moeder Melanie de titel in de mix 7 categorie en later op de dag met uw verslaggever Edwin Bos (ja-ja) de titel in de heren dubbel 8 categorie.
Als verslaggever dien je onafhankelijk en objectief te zijn, dus een uitgebreid positief verslag van deze super prestatie van uw verslaggever blijft daarom achterwege.

Op het toernooi in Annen was Jakob Woltjes de sterkste in de categorie heren enkel 8.
Jeroen Klein en Anita Giezen (de Stirum) legden beslag op twee tweede plaatsen. Zij waren verliezend finalist in zowel de mix 5 als de mix 6 categorie.
Verder was er een knappe tweede plaats voor Berry Scholten en Gert Hoving in de heren dubbel 7 categorie.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Komende week staat ons eigen Zechstein Veendam Open toernooi op het programma. Naast de vele tenniswedstrijden zullen op dit twee wekelijks evenement tal van andere activiteiten plaatsvinden met o.a twee feestavonden op beide vrijdagavonden.