5 oktober officiële opening padelbanen T.C. Veendam

Tennisclub Veendam gaat op 5 oktober 2019 als eerste tennisclub van de provincie Groningen haar eigen padelbanen openen. Met de komst van de twee padelbanen wordt het sportaanbod in Veendam met één van de snelstgroeiende sporten ter wereld uitgebreid. Deze primeur zal dan ook groots gevierd worden op het tennispark, waar het desbetreffende weekend geheel in het teken zal staan van de grote opening.

Officiële Opening

Zaterdag 5 oktober vindt vanaf 13:00 uur de officiële opening plaats. Tijdens de opening komen bekende (ex-)sporters en professionele padelspelers een potje padel spelen op de nieuwe banen. Hiernaast zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud op het park aanwezig en mogen ook zeker de bezoekers een poging wagen om de relatief nieuwe sport onder de knie te krijgen. Hiernaast worden ook op de overige dagen padeltoernooien georganiseerd voor alle doelgroepen, zodat iedereen op een leuke manier in contact kan komen met de sport.

Wat kan men onder andere verwachten?

– officiële opening padelbanen
– demoteam van professionele padelspelers
– bekende (ex-) sporters die een balletje komen slaan
– padelclinics
– padeltoss en padeltoernooien voor jong en oud
– muziek o.l.v. DJ Peter Mans
– hapje en een drankje

Ben jij benieuwd naar deze populaire, maar nieuwe sport in Veendam? Kom dan zeker langs op zaterdag 5 oktober!
Toegang is gratis.