bardiensten 2016

De competitie is inmiddels al over de helft en de eerste toernooien komen al weer in zicht, waaronder onze eigen clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen  worden gehouden van 6 t/m 12 juni. Je kunt je hiervoor (en voor de afsluitende BBQ) opgeven via toernooi.nl.
Om dit toernooi tot een groot succes te maken, hebben wij voor een aantal dagen nog vrijwilligers nodig voor achter de bar. Voor de volgende dagen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:
  • donderdagavond, 9 juni;
  • vrijdagavond, 10 juni;
  • zaterdagmiddag, 11 juni;
  • zondagochtend, 12 juni;
  • zondagmiddag, 12 juni;
Mocht je ons willen helpen; via deze link kun je je aanmelden voor een kantinedienst op één van deze dagdelen.
Daarnaast doe ik jullie ook het actuele rooster van de kantinedienst van TC Veendam toekomen. Ook voor een aantal reguliere avonden en tijdens de andere toernooien van Veendam (Veendam Dubbel en Zechstein Open) zijn wij nog op zoek naar barbediening.

De actuele lijst met bardiensten is altijd te zien in de linker kolom onder bardiensten.