JOUW NAAM KAN NOG OP EEN STOELTJE!!

In dit jubileumjaar hebben wij een Club van 90 in het leven geroepen!
Je kunt lid worden van dit illustere gezelschap voor een eenmalige bijdrage van € 90,-.
In ruil hiervoor ontvang je

• een speciaal jubileum-shirt met opdruk (gelieve je kledingmaat door te geven)
  • een eigen stoeltje met naamsvermelding langs een van de buitenbanen. Het stoeltje is een opgeknapt tribunestoeltje uit het stadion aan de Langeleegte.

Er is nog een beperkt aantal stoeltjes beschikbaar. De huidige Club van 50 (ca. 20 leden) heeft als eerste dit aanbod gekregen en de stoeltjes op de banen zijn vernoemd naar oud-BV Veendam coryfeeën. Dus wees er snel bij. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Je bijdrage zal worden besteed aan jubileum-activiteiten, waaronder de tennisclinic die Miriam Oremans zal geven voor onze jeugdleden en mindervalide sporters.
Miriam Oremans won in 2000 zilver op de Olympische Spelen in Sydney nadat ze de finale in het damesdubbel met Kristie Boogert verloor van Venus en Serena Williams!
stoeltjes01
Als lid van de Club van 90 geef je extra cachet aan ons 90-jarig jubileum en met je extra financiële bijdrage ondersteun je de jubileumcommissie met het realiseren van een aantrekkelijk programma ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van onze tennisvereniging!
Wij hopen op je deelname en horen graag of we je op de ledenlijst van de Club van 90 kunnen vermelden.

Controle

• Submit