Clubkampioenschappen 2019

Wat is er mooier dan te strijden om de eer als clubkampioen van de TC Veendam? Wat is er leuker dan een toernooi op je eigen club, met veel bekenden en een hoop gezelligheid? De clubkampioenschappen zijn bedoeld voor jong en oud, recreant en competitiespeler en voor iedereen die van tennis houdt. Het doel van de clubkampioenschappen is het thuis voelen op onze mooie club! Met natuurlijk kans op eeuwige roem en een vermelding in “De Clubkampioenen” op de website.

De clubkampioenschappen worden gehouden van dinsdag 11 t/m zondag 16 juni. Overdag speelt de jeugd, gevolgd door de senioren in de avond. Voor extra gezelligheid worden er zoveel mogelijk wedstrijden in het weekend gepland. De traditionele BBQ met alle deelnemers en familie, de huldiging van de clubkampioenen en de kampioenen van de competitieteams wordt gehouden op zondag 16 juni.

Inschrijven kan via deze  link op toernooi.nl
Inschrijving van de jeugdleden gaat via de clubtrainer.

Reglement (verkorte versie):

1. Alle senior clubleden van de TC Veendam mogen deelnemen (17 jaar of ouder op 31-12-2019). Junioren die seniorencompetitie hebben gespeeld mogen meedoen aan de hoogste categorie van de clubkampioenschappen.
  2. Categorieën:
    HE (3-6, 7, 8) / DE (3-6, 7, 8)
    HD (9-14, 15-18) / DD (9-14, 15-18)
    GD (9-14, 15-18)
    Bij de dubbelcategorieën dienen de speelsterktes van beide spelers te worden opgeteld.
  3. Er kan voor maximaal 3 onderdelen worden ingeschreven. Inschrijven mag in:
    1 enkelcategorie (HE of DE)
    1 dubbelcategorie (HD of DD)
    1 gemengd dubbelcategorie (GD)
  4. Bij inschrijving in 3 categorieën zijn geen verhinderingen, bij inschrijving in 2 categorieën is één avond als verhindering en bij inschrijving in 1 categorie zijn twee avonden als verhindering toegestaan. In het weekend zijn geen verhinderingen toegestaan. Een tweede toernooi spelen in deze week kan alleen als hier of daar aan slechts één categorie wordt deelgenomen, je geen verhinderingen hebt en dan nog in overleg met de organisatie
  5. De wedstrijden beginnen op werkdagen om 18.30 uur, in het weekend om 09.00 uur. Na 22.30 uur zullen er geen wedstrijden meer van start gaan.
  6. Er wordt gespeeld in poulevorm. De wedstrijdleiding kan bij te weinig deelname besluiten categorieën samen te voegen. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets, een derde set zal als volledige set worden gespeeld.
  7. De clubkampioenschappen tellen niet mee voor de DSS-speelsterkte rating.
  8. De clubkampioenschappen worden op zondag 16 juni afgesloten met de traditionele BBQ voor het hele gezin.
    Daarnaast vindt de huldiging van de kampioenen van de competitieteams plaats.
  9. De inschrijving sluit op 29 mei om 23.59 uur.

Vragen, opmerkingen of inschrijfproblemen? Stuur een mail naar tc@tennisclubveendam.nl