Clubkampioenschappen 2020

Wat is er mooier dan te strijden om de eer als clubkampioen van de TC Veendam? Wat is er leuker dan een toernooi op je eigen club, met veel bekenden en een hoop gezelligheid? De clubkampioenschappen zijn bedoeld voor jong en oud, recreant en competitiespeler en voor iedereen die van tennis houdt. Het doel van de clubkampioenschappen is het thuis voelen op onze mooie club! Met natuurlijk kans op eeuwige roem en een vermelding in “De Clubkampioenen” op de website.

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Dat was een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Niets gaat zoals we gewend zijn, we passen onze leefstijl aan en houden ons aan de maatregelen in de anderhalvemetersamenleving om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. We waren bang dat er in 2020 niet meer om gespeeld kon worden. Maar gelukkig worden de RIVM regels versoepeld en mogen we interne clubactiviteiten organiseren.

De clubkampioenschappen dubbel worden gehouden in de vorm van twee weekend toernooien.

• Weekend vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli : Gemengd Dubbel
  • Weekend vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juli : Dames & Heren Dubbel..

Inschrijven kan via deze  link op toernooi.nl

Reglement (verkorte versie):

1. Alle senior clubleden van de TC Veendam mogen deelnemen (16 jaar of ouder op 31-12-2020)..
  2. Categorieën: HD / DD / GD. De actuele rating van beide spelers worden opgeteld.
  3. Er kan voor maximaal 1 onderdeel per weekend worden ingeschreven.
  4. Bij inschrijving is één avond als verhindering en één dagdeel (morgen / middag) in het weekend  toegestaan per koppel.
  5. De wedstrijden beginnen op vrijdag om 18:00 uur, in het weekend om 09.00 uur. Na 22.30 uur zullen er geen wedstrijden meer van start gaan.
  6. Er wordt ( zoveel mogelijk) gespeeld in poulevorm.
  7. De clubkampioenschappen tellen niet mee voor de DSS-speelsterkte rating.
  8. De inschrijving sluit op 5 juli om 23.59 uur.

Vragen, opmerkingen of inschrijfproblemen? Stuur een mail naar tc@tennisclubveendam.nl