Competitiestart verder uitgesteld

De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekenen dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd.

Alle competities op een rijtje

Voorjaarscompetitie

• De Voorjaarscompetitie start indien mogelijk in week 22 met bijvoorbeeld 3, 4 of 5 speeldagen; er wordt niet om promotie/degradatie gespeeld. Alle rechten blijven behouden voor de Voorjaarscompetitie 2022.
  • Als teams niet willen/kunnen deelnemen aan deze competitie in juni, dan kunnen VCL’s deze teams terugtrekken. TC Veendam trekt alle teams terug. Wil je wel deelnemen aan deze voorjaarscompetitie dan stuur je een mail ter bevestiging naar tc@tennisclubveendam.nl. Bij voorkeur ook een mail als je akkoord bent met de terugtrekking. Het verzoek is om dit zo snel mogelijk, uiterlijk 10 april, door te geven, zodat daar met het indelen nog rekening gehouden kan worden.
  • De jeugdteams groen en geel wordt verzocht de mail te verzenden naar jc@tennisclubveendam.nl.
  • De verkorte competitie in juni biedt ook mogelijkheden om nieuwe teams aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar tc@tennisclubveendam.nl. Vermeld daarin de namen en bondsnummers van alle spelers, aangevuld met de competitiesoort, klasse en dag waarin het team wil uitkomen.

Zomeravondcompetitie

• De Zomeravondcompetitie is ook voorlopig uitgesteld tot begin juni, daarom wordt de inschrijftermijn van deze competitie verlengd tot en met 11 april.
  • Ook hier geldt: TC Veendam trekt alle teams terug. Wil je wel deelnemen aan deze voorjaarscompetitie dan stuur je een mail ter bevestiging naar tc@tennisclubveendam.nl. Bij voorkeur ook een mail als je akkoord bent met de terugtrekking. Het verzoek is om dit zo snel mogelijk te door te geven, zodat met het indelen nog rekening gehouden kan worden.

Tenniskids /Juniorencompetitie

• De Tenniskids en Juniorencompetitie start indien mogelijk in week 22. Het streven is zoveel mogelijk speeldagen in te plannen. Mocht het zo zijn dat de Tenniskids- en Juniorencompetities eerder opgestart mogen worden, dan zullen wij daar op inspelen. Daar houden we bij het indelen al rekening mee.
  • De verkorte competitie in juni biedt ook de mogelijkheid om nieuwe Tenniskids- en Juniorenteams aan te melden. Dit kan via een e-mail naar jc@tennisclubveendam.nl.  Vermeld daarin de namen en bondsnummers van alle spelers, aangevuld met de kleur/competitiesoort, niveau/klasse en dag waarin het team wil uitkomen.

Padelcompetities

• De Triple Double Padelcompetitie komt te vervallen. (NB. Het is niet nodig om teams terug te trekken, dat regelen wij verder)
  • De inschrijftermijn voor de Padel Voorjaarscompetitie wordt verlengd tot en met 11 april. Teams die in de Triple Double Competitie zouden spelen en eventueel nieuwe teams kunnen desgewenst nog ingeschreven worden voor de Padel Voorjaarscompetitie.
  • De speeldata voor de Voorjaarscompetitie Padel blijven voorlopig ongewijzigd; de start staat gepland op 11 juni en 5 speeldagen (poules van 6).
  • Als opgegeven teams niet willen/kunnen deelnemen aan deze competitie in, dan kunnen VCL’s deze teams terugtrekken.  Wil je NIET deelnemen aan deze voorjaarscompetitie dan stuur je een mail uiterlijk 10 april ter bevestiging naar tc@tennisclubveendam.nl