Curaad Open toernooi Nieuwe Pekela

Afgelopen week deden er in totaal 19 leden van de Tennisclub Veendam mee aan het Curaad Open toernooi van Nieuwe Pekela. Op dit voor het allereerst georganiseerde toernooi wisten onze Veendammer leden op de finale-zondag drie eerste en vier tweede prijzen te winnen.
De titel in de mix 5 ging naar Gemma Lesterhuis en niet Veendam lid en bondsgedelegeerde Bert Pater, samen omgedoopt tot “de muur”. Een tweede plaats was er voor het tennisechtpaar Melanie en Egbert Oldenburger. Egbert had het genoegen om nóg een  tweede plaats te pakken, hij werd samen met Bert Pater tweede de heren dubbel 5.
De titel in de dames dubbel 7 ging vrij overtuigend, zonder set verlies knap naar de jongelingen Tamara Leutscher en Mirte Oldenziel. Tamara kon later op de dag ook haar tweede titel pakken, echter verloor ze nipt de finale in de dames enkel 7 categorie.
De laatste titel ging naar Jakob Woltjes in de heren enkel 8. Die stilletjes alweer zijn derde titel pakte dit seizoen. Waar gaat dít eindigen?
De laatste prijs ging naar Sandra Leutscher. De vrouw van onze voorzitter kon haar status als clubkampioene 2016 helaas niet waarmaken en  ging met twee keer 3-6 onderuit in de finale dames enkel 8 categorie. Desondanks een knappe prestatie.
Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.
De komende week staan er weer twee toernooien op het programma waar onze Veendammer leden aan deelnemen.
Het Sla Raak open in Winschoten en het Vlotbrugtoernooi ’t Zand in Noord-Holland.