Dames 1 najaarskampioen

In de KNLTB najaarscompetitie 2015 wist het 1e Damesteam van de TC Veendam kampioen te worden in de 4e klasse.
Van harte gefeliciteerd dames!!

Het team, bestaande uit Xandra Zweerts de Jong (aanv.), Daniëlle Ploeger, Chantal Joling en Saschia Stoffers waren al kampioen op de voorlaatste speeldag. Er moest weliswaar nog een wedstrijddag volgen, maar de dames hadden op de voorlaatste competitiedag tegen De Marsch uit Paterswolde gewonnen met 4-2 en waren daarmee onbereikbaar geworden voor de andere teams uit hun poule.

De andere teams uit hun poule waren achtereenvolgens Veendam 3 (6-0), Uneswido uit Onstwedde (5-1), GLTB uit Groningen (3-3), Nieske Meppers uit Finsterwolde (6-0) en Zuidlaren (5-1).
Behalve het gelijke spel tegen GLTB sloten ze hun wedstrijddagen dus allemaal met ruime overwinningen af. Daardoor kon zelfs GLTB hen op de laatste speeldag niet meer inhalen, zelfs al zou GLTB die dag de volle winst hebben binnen gehaald.

Op de laatste speeldag op zaterdagmiddag 24 oktober werden de dames door Aukje van der Wal namens de TC Veendam in de welverdiende bloemetjes gezet.
Zie de foto op de pagina Competities van de site.