Dames donderdag op weg naar de titel?

Het eerste damesteam van Tennis Club Veendam lijkt op de goede weg om de titel te pakken in de tweede klasse van de donderdagmorgencompetitie. Met nog twee wedstrijden te gaan, staat het team twee punten los van de nummer twee, GSV Be Quick uit Haren. Donderdagmorgen 18 mei is dit de tegenstander in Veendam. De week daarop spelen de dames opnieuw thuis tegen de nummer drie van de ranglijst. Een spannende ontknoping gaat het zeker worden.

Op zaterdag speelde het eerste gemengde team in Veendam tegen TC Smalhorst uit Beilen. Dit middenmoot duel werd in Veendams voordeel beslist, eindstand 3-2. Het eerste herenteam verloor kansloos met 5-1 van koploper Cream Crackers uit Groningen. Het eerste damesteam speelde in Paterswolde 3-3 gelijk tegen de Marsch.

Het eerste zondag dames team, uitkomende in de derde klasse landelijk, speelde tegen GLTB uit Groningen. De enkelspelen resulteerden in een 3-1 winst. Mirte Oldenziel, Madelon en Anouk Weijer wonnen allen hun enkelpartij. De twee dubbels, Oldenziel met M. Weijer en A. Weijer en Tamara Leutscher, werden overtuigend in twee sets beslist. Eindstand 5-1.