Dames Tc veendam kampioen

Na een fantastisch debuutjaar in de senioren tenniscompetitie zijn de dames van de TC Veendam kampioen geworden. Anouk Weijer, Tamara Leutscher, Mirte Oldenziel en Madelon Weijer zijn duidelijk de beste gebleken in de vierde klasse van de zondagcompetitie. Er was nog slechts 1 punt nodig voor de titel, maar ook de laatste wedstrijd werd overtuigend met 6-0 gewonnen van de studenten van GSTC uit Groningen.

Volgend weekend worden de dames door de club in de bloemetjes gezet.

Ook het V&W team 3 stapte als kampioen van de baan. In poule C heeft het team van Harry van Engen, Erna Spelde, Mascha Wolterbeek, Gerda van der Wiel en Peter Kral in een rechtstreeks duel concurrent Muntendam met 3-1 verslagen. Een gelijk spel was al voldoende geweest. Ook dit team zal komend weekend worden gehuldigd.

Een succesvolle voorjaarscompetitie kwam hiermee ten einde.

Deze week worden de clubkampioenschappen voor zowel de junioren als de senioren gehouden. Met ruin 150 (!) deelnemers zal er volop om de titels worden gestreden op de 13 banen van de TCV. Iedere dag vanaf 16.00 uur start de jeugd en de senioren zullen vanaf 18.30 uur de strijd met elkaar aangaan. De Rood en Oranje Tenniskids spelen woensdagmiddag vanaf 14.00 uur hun toernooi.

Toeschouwers zijn altijd welkom; de entree is gratis. Wie weet ziet u de    nieuwe Kiki Bertens al in actie.