Drie kampioenen bij TC Veendam

Zondag 14 juni werden de tenniskampioenen van TC Veendam, die in de verschillende competities van 2015 uitkwamen, gehuldigd na afloop van de clubkampioenschappen.

Het tweede herenteam van Tennis Club Veendam, uitkomend in de tweede klasse, met Gosse Bouter, Paul Holtkamp, Niek Schipper, clubtrainer Michael Woldhuis en de invallers Bert Günther en Jacques Veendorp werd met groot verschil kampioen.
Voor dit team de tweede promotie op rij, een geweldige prestatie.

Ook het eerste gemengde team 35+ wist kampioen te worden.
In de tweede klasse behaalde dit team met de spelers Jolanda de Jonge, Isabelle Plomp-Hidding, Gertjan Plomp, Bert Seip en Lammert de Bruin, precies één punt meer dan tegenstander Cream Crackers uit Groningen.
Door dit resultaat promoveert men naar de eerste klasse.

Ook het tweede team van de V&W (Veenkoloniën en Winschoten) competitie blijkt de beste te zijn en pakt het kampioenschap.
Het team van aanvoerder Siemon Roffel met zijn teamgenoten Els Boerma, Debbie von Hebel en Lammert de Bruin boekte in de laatste ronde een 3-1 overwinning. De ploeg werd hierdoor onbereikbaar voor de concurrentie en het kampioenschap werd daarmee veroverd.

Voor foto’s: zie de pagina Competities.