Een mooie afsluiting v/h toernooiseizoen

Afgelopen week deden er 19 leden van de TC Veendam mee aan het laatste, goed georganiseerde tennistoernooi van TIOLO (Tennis Is Onze Leukste Ontspanning) in Meeden.
Ze wisten daar op de finaledag (zondag) vier eerste en vijf tweede prijzen te winnen.

Grote winnaar was Bram Schmaal. Waarschijnlijk heeft hij door de week tijd over, want hij had zich ingeschreven voor drie onderdelen.
Naast de hoofdprijs in de loterij won hij samen met Gerard Bouma de heren dubbel 8.
Verder won hij samen met Andrea Horlings de mix 8 door in de finale via een 3e set super-tiebreak te winnen van Erna Spelde en haar zwager Jakob Woltjes.

De titel in de mix 6 ging naar Gemma Lesterhuis en Egbert Oldenburger.
Zij wonnen in 2 sets de finale van Daniël Axinte en niet-Veendam-lid Sharon Stiekema.

Egbert werd samen met Dennis Koning tweede in de categorie heren dubbel 5; een meer dan knappe prestatie.

Gemma legde verder samen met Myron Silva de Freitas beslag op de tweede plaats in de mix 7.
Zij verloren in een zinderende finale, met matchpoints over en weer met 13-11 de 3e set super-tiebreak.

De laatste titel ging naar Nanda Kooistra en Paulien Vos.
Zij wonnen overtuigend de categorie dames dubbel 8.
De tweede plaats was voor Ria Bouma en haar dubbelpartner: niet-Veendam-lid José Aukes.

Zoals gezegd was dit het laatste reguliere buitentoernooi van dit seizoen.
Het eerstvolgend toernooi georganiseerd door de TC Veendam is het kersttoernooi.
Verder start binnenkort ook de welbekende sneeuwbal-competitie.
Opgave voor beide onderdelen is nog mogelijk via toernooi.nl.