bomen en hek gesneuveld!!

Wie in deze dagen tot het voorjaar ons park bezoekt, zal constateren dat de mannen van onze Accommodatie commissie niet alleen tijdens het zomerseizoen keihard werken om de banen, het park en de gebouwen goed te onderhouden. Ze hebben dat de hele winter door gedaan en zijn ook nu flink bezig.

Zo hadden we al gemeld, dat langs baan 3, maar in het bijzonder rond de banen 6 t/m 9 grote veranderingen hebben plaats gevonden, waarbij Henk en Frank Doornbosch de commissieleden machinaal te hulp kwamen.

De werkzaamheden daar zijn nog niet afgerond, maar de mannen hebben al weer een volgend project opgepakt. Deze keer kregen ze de wel zeer actieve hulp van Cliaslid Bé Weisbeek.
De grote platanen, die voor de kantine stonden heeft hij gedeeltelijk weggehaald. Een plataan is volledig weg. Van de 2 overgebleven plataanstammen worden statafels gemaakt. Je moet er maar op komen!

Door al deze werkzaamheden heeft ons park bijna een metamorfose ondergaan.
Het is opener, ruimtelijker geworden, waarbij een totaal overzicht over het park mogelijk is gemaakt.

Naast deze geplande werkzaamheden ziet de Accommodatie commissie zich geconfronteerd met een gedeeltelijk omgewaaid hek achter de banen 8 en 9, veroorzaakt door de stormen in de maand januari. Extra werk dus.

Wie de leden van deze commissie bezig ziet terwijl ze aan het werk zijn, merkt dat ze dat elke donderdag met veel plezier en humor doen, zodat het ons -leden van de Tennisclub Veendam- mogelijk is voor een redelijke prijs te tennissen op een mooi en goed onderhouden park.

Om een indruk te krijgen van de werkzaamheden van deze commissie zie de foto’s.