Extra padelbanen??

Padel is een succes. Het aantal nieuwe leden ligt ruim boven de verwachting en ook de verhuur van de banen loopt goed. Omdat er ook veel belangstelling is voor de trainingen en de toss, is de baanbezetting zeer hoog. Zeker tijdens de piekuren vertoont de online reservering gelijkenis met het bemachtigen van een ticket voor een concert van Beyonce; je moet er snel bij zijn, anders is je plek al bezet. En dan is de competitie nog niet eens begonnen!

Als we het succes willen vasthouden en willen voorkomen dat mensen uit frustratie over de geringe beschikbaarheid van de banen gaan afhaken, ligt uitbreiding van de banen voor de hand. Het bestuur heeft daarom besloten om de financiële haalbaarheid in kaart te brengen. Ook de positie op het park van de mogelijk nieuwe banen wordt meegenomen. We verwachten eind oktober de haalbaarheid in beeld te hebben en zullen als dit positief uitpakt het plan in een voorgenomen besluit aan de leden voorleggen. Als jullie ondertussen meer willen weten, willen meedenken of tips of suggesties hebben, neem dan contact op met Liesbeth Poort via secretaris@tennisclubveendam.nl.