GEZELLIGE AFSLUITING BEDRIJVENTENNISTOERNOOI

Vrijdag 14 oktober werd de laatste ronde gespeeld van het BedrijvenTennisToernooi 2016.

In alle onderdelen zou de winnaar pas bekend worden in deze laatste speelronde. Er was dus nog volop spanning en rivaliteit.

En gelukkig waren de weergoden ook deze vrijdagavond mild gestemd, waardoor het gehele toernooi dit jaar zonder noemenswaardige onderbrekingen afgewerkt kon worden.

In het Dames Dubbel veroverde Haarstudio Ivanka de eerste plaats. De voorsprong van 4 punten gaven de dames de laatste wedstrijddag niet meer prijs.

In de strijd om plaats 2 en 3 rekende Dofine gedecideerd af met Creative People.

Bij het gemengd dubbel moest de onderlinge strijd tussen Remake House of Styling en Haarstudio Ivanka uitkomst bieden over de toernooiwinnaar.

Dit treffen eindigde onbeslist, zodat Remake House of Styling op de eerste plaats bleef staan. Dofine eindigde in dit onderdeel op een verdienstelijke derde plaats.

In het heren dubbel kon er na elf speelronden geen eenduidge winnaar aangewezen worden. Keukenstudio Luit Windt en Tennisvertier vergaarden ieder 38 punten.

Omdat ook het onderlinge duel exact gelijk eindigde (beide sets: 4-4) moesten de teams de eerste prijs delen.

Ook de strijd om de derde plaats was hier uitermate spannend. Drie teams kwamen uit op 28 punten. Dofine werd derde omdat zij in de onderlinge wedstrijden het best gepresteerd hadden.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de afsluitende barbecue, waarna het nog lang gezellig bleef in het clubhuis van de tennisclub Veendam.

DD1HairstudioIvanka

DD1HairstudioIvanka

DD3 CreativePeople

DD3 CreativePeople

DD2 Dofine

DD2 Dofine

GD1 Remake

GD1 Remake

GD2 HairstudioIvanka

GD2 HairstudioIvanka

GD3 Dofine

GD3 Dofine

HD1 LuitWindt

HD1 LuitWindt

HD1 Tennisvertier

HD1 Tennisvertier