Glow in the Dark

Net als vorig jaar organiseren de recreatiecommissie en de jeugdcommissie weer twee Glow in the Dark avonden.

Dat wil zeggen vrijdag 24 januari voor de volwassenen en zaterdag 25 januari voor de jeugdleden. De vorige keer was het al een succes, maar wij hopen dat er dit keer nog meer mensen gaan deelnemen.

Glow in the Dark betekent tennissen in de tennishal in het donker met lichtgevende ballen, -banen en -tenniskleding. Plus eventueel nog versieringen met neonstiften op het lichaam. En door blacklight lampen wordt alles op een leuke manier verlicht.

Gezien de kosten voor het huren van Blacklights e.d. moeten we wel een vergoeding vragen. Kosten voor deelname € 7,50 per persoon. (Senioren op vrijdagavond van 20:00 tot 01:00u).

Om volledig gebruik te maken van de gehuurde materiaal herhalen we dit evenement ook voor de jeugdleden.

Zaterdag 25 januari van 18:00u tot 22:00u.
De kosten voor de jeugdleden zijn € 3,75 per persoon

Doe mee en geef je hiervoor op via onderstaand formulier.

Opgave Glow in the Dark