Groot onderhoud en schilderwerk Sitpoint

Afgelopen maandag is Schildersbedrijf Krater van eigenaar Anton Terschegget gestart met groot onderhoud en schilderwerk aan ons clubgebouw Sitpoint.

Na de grote verbouw van de toiletten begin vorig jaar en het vervangen van de boeidelen door onderhoudsvrije boeidelen begin dit jaar worden nu alle kozijnen en deuren van het gehele gebouw aangepakt.

Schildersbedrijf Krater is na een aanbestedingsprocedure gekozen uit een drietal schildersbedrijven welke als sponsor verbonden zijn aan onze club en had van de drie gekozen schildersbedrijven de meest gunstige aanbieding, welke past binnen het budget dat het bestuur voor het onderhoud had gereserveerd.

De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van alle rotte delen aan de kozijnen, deuren en panelen, het vervangen van een aantal lekke ramen, het vervangen van alle glaslatten en kitwerk, alsmede het vervangen van de onderste glasstrook door geïsoleerde panelen.

Verder worden de dubbele deuren naar het terras richting baan 2 en richting de minibaan vervangen door nieuwe deuren inclusief veiligheidsbeglazing en beslag.

Als laatste wordt alles, zowel binnen als buiten voorzien van een nieuwe verflaag, zodat alles er weer fris uit ziet.

De werkzaamheden zullen voor aanvang van ons eigen Zechstein Veendam Open toernooi, welke op maandag 12 september begint gereed zijn.