GTST in speelronde vier

Met twee overwinningen, twee nederlagen en een gelijkspel waren de resultaten wisselend voor onze eerste teams het afgelopen weekend.

Op zaterdag verloor het gemengde eerste team van Tennis Club Veendam nipt met 3-2 van koploper Wijchgelsheim uit Schildwolde. Het gemengd dubbel van Evelien de Jonge en Hein Kupfer werd in twee sets gewonnen en ook het damesdubbel van de Jonge en Aukje van der Wal werd zonder setverlies in het voordeel van de Veendammers beslist. Het eerste damesteam speelde thuis tegen TC Marum. Gemma Lesterhuis, Melanie Oldenburger en Alian Spelde wonnen hun enkelspel. Oldenburger en Lesterhuis en ook Daniëlle Terschegget en Ivanka Langeland de twee dubbels (eindstand 5-1).

Het eerste herenteam, uitkomend in de eerste klasse, won met 4-2 de uitwedstrijd tegen GLTB in Groningen. John van Dijk, Vincent Goldenstein en Bert Günther wisten hun enkelpartij in twee sets te winnen. Het vierde punt werd behaald door het herendubbel van Goldenstein en Rob Heikens.

Het eerste zondag damesteam van TC Veendam verloor in Blijham met 4-2 van Odivia. De thuiswedstrijd werd met dezelfde cijfers in Veendams voordeel beslist. Helaas werden beide dubbels met 6-4 in de derde set verloren. De twee punten werden behaald door Tamara Leutscher en Eva Bouma.

Onder zonnige omstandigheden kwam het eerste zondag gemengde team in de uitwedstrijd tegen GLTB uit Groningen tot een 4-4 gelijkspel. Bastijn Weijer won met Winston de Jonge het herendubbel en met Sanne Beishuizen ook het gemengd dubbel. De Jonge en Beishuizen wisten beiden ook hun enkelspel winnend af te sluiten. Dit team komt daarmee op een keurige derde plaats te staan.