Heren 1 TC Veendam pakt volle winst

Het eerste herenteam van Tennis Club Veendam deed zaterdag goede zaken. Het team van Sebastiaan van der Wal, John van Dijk, Yannick van der Wal en Vincent Goldenstein wist alle partijen te winnen. Op de banen in Veendam werd Delfzijl met 6-0 verslagen. Met dit resultaat komt dit herenteam in de middenmoot te staan. Het tweede herenteam speelde eveneens thuis, tegen de studenten van TAM uit Groningen. Helaas hier een teleurstellend resultaat: er werd met 6-0 verloren. Na twee opeenvolgende jaren te zijn gepromoveerd, lijkt het team degradatie nu bijna niet meer te kunnen ontlopen.

Ook het eerste gemengde team verloor. Tegen en in Zuidlaren werd het 1-4. Hier waren het Evelien de Jonge en Hein Kupfer, die voor het punt zorgden door het gemengd dubbelspel te winnen. Klassenbehoud lijkt ook hier al bijna onmogelijk. Het eerste zondag damesteam van Anouk Weijer, Mirte Oldenziel, Madelon Weijer en Tamara Leutscher wist opnieuw te winnen. Deze keer werd in Appingedam met 4-2 van LTC ’t Fivelveld gewonnen.

Komende donderdag wordt het voor het eerste damesdubbelteam erg spannend. De laatste wedstrijd wordt al gespeeld in deze competitie en bij winst met ruime cijfers ligt het kampioenschap binnen bereik voor de dames. Toeschouwers zijn hier, zoals tijdens alle competitiedagen, altijd van harte welkom op het park aan de Ontspanningslaan.