Het Zechstein Veendam Open is weer voorbij

Het Zechstein Veendam Open is weer voorbij.
Met heel veel plezier hebben wij, Egbert, Wim, Frank en Jakob dit toernooi voor jullie georganiseerd.
Uiteraard werd het weer een toernooi waarbij plotselinge verhinderingen om de hoek kwamen kijken en waarbij spelers zich nog toch na de sluitingsdatum wilden aanmelden.

Zoals jullie gewend zijn proberen we het iedereen naar de zin te maken, proberen we iedereen te plaatsen, proberen we iedereen gespreid te laten spelen.
Maar ook voor ons houdt het een keer op. Soms kun je niets meer regelen. Heel jammer, maar helaas.
Besef hierbij ook dat iedereen vanaf begin mei tot begin september de mogelijkheid heeft gehad om zich aan te melden of de verhinderingen aan te passen.
Het lijkt bij tennis te horen dat na publicatie er toch nog hiaten ontstaan.

Heel veel dank gaat uit naar de vele sponsors van dit toernooi en uiteraard naar onze hoofdsponsor “Zechstein”.
Voor het eerst werd hiermee het Veendam Open verbonden aan de naam van een bedrijf.
Voor ons was dit een prachtig moment.
We hebben er alles aan gedaan om de naam Zechstein door te laten dringen bij de spelers tijdens het toernooi.
Betalen met Zechsteintjes op de feestavond zal niet snel worden vergeten.

Voor het eerst ook een groot verlicht doek bij aankomst op het parkeerterrein.
We zijn weer een stap verder.
Alle sponsors werden daarop vermeld, evenals op het doek achter de uitreiking van de prijzen.

Zonder de sponsors tekort te doen, willen we speciaal Handelsonderneming Leon Mulder nog even noemen.
Naast het beschikbaar stellen van de schaftkeet, die kon worden gebruikt door de wedstrijdleiding tijdens de feestavond, is ook het steigerhout beschikbaar gesteld.
De daarvan gemaakte banken mag de TC Veendam houden, waardoor Sitpoint is omgetoverd tot een knusse huiskamer (naar bijpassende kussens wordt nog gezocht).

IMAG0446

Ook de vele vrijwilligers willen we hierbij bedanken, de accommodatiecommissie, de barmedewerkers, de Panties, Otto Faber en degenen die we zijn vergeten.
Speciaal willen we nog even noemen Anneke de Kok, die meer dan 4 dagen bardiensten heeft gedraaid op volle toeren.

Inmiddels zijn we al druk bezig met de invulling van het volgende toernooi.
In 2015 zullen we voor de 10e keer in successie het toernooi organiseren.
Dit tweede lustrum willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en we zullen dan ook groots uitpakken.
Een nieuwe toernooi-opzet misschien, de feestavond in een heuse feesttent, liveband, nieuw thema ???

We hopen in ieder geval alle deelnemers weer terug te zien en daarbij nog meer nieuwe deelnemers, zodat we opnieuw kunnen zeggen dat dit toernooi het best bezette toernooi van de Ommelanden is en blijft.

Bedankt allemaal, we hebben elkaar allemaal nodig om een goed toernooi te kunnen draaien, dat weten wij als geen ander.
Allemaal hartelijk bedankt.

Voor een overzicht van de diverse winnaars van het toernooi klik op deze link.

Voor een foto impressie van dit toernooi klik hier .

Voor algemene informatie over dit toernooi klik hier.

Voor achtergrondinformatie over Zechstein als bedrijf, nodigen we iedereen uit om een kijkje te nemen op hun facebook pagina. Klik hier.