In memoriam Hein Kupfer

Wij ontvingen het verschrikkelijke bericht dat ons lid Hein Kupfer geheel onverwachts is overleden.

Hein was precies 22 jaar lid van onze vereniging en op vele fronten actief. In het voorjaar niet alleen als speler van het eerste gemengde zaterdagteam, maar daarna ook als deelnemer aan de diverse toernooien en aan de jaarlijkse Bedrijvencompetitie. En daarbij was hij vóór, tijdens en ná de wedstrijd altijd sportief, gezellig en aimabel.

Ook als Hein niet hoefde te spelen, was hij vaak als toeschouwer langs de baan te vinden. Op de meeste Oost-Groninger tennisparken was Hein in zijn wielrentenue een graag geziene gast.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar al zijn nabestaanden. Wij wensen hen heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.