ALV schrapt contributieverhoging

Afgelopen maandag vond er een memorabele Algemene Ledenvergadering plaats. De vergadering werd dit jaar online gehouden i.v.m. de coronamaatregelen. Om acht uur waren 17 leden present.

Belangrijkste wapenfeit was dat de voorgestelde contributieverhoging weggestemd werd door de leden. Men vond het niet passen om dat te doen midden in een pandemie.

De kascommissie was zeer tevreden over het werk van de penningmeester. De jaarrekening en begroting werden dan ook goedgekeurd.

Diverse commissies zijn voorzien van vers bloed. Sommige andere commissies zitten daar met smart op te wachten. Met name de horeca- en de recreatiecommissie kunnen nog steun gebruiken. Wie momenteel in welke commissie zit is na te lezen via Organisatie.

Plannen voor 2021 zijn er genoeg. In de eerste plaats hopen we weer volop te kunnen tennissen en padellen.
Daarnaast gaan we ambitieus aan de slag met onderstaande onderwerpen:

• de naam van de vereniging veranderen
  • Sitpoint moderniseren
  • overkapping zuidzijde Sitpoint uitbreiden
  • verlichting gravelbanen vervangen door LED
  • mogelijkheden plaatsen zonnepanelen onderzoeken