Jan Hidding benoemd tot lid van verdienste

Op de Algemene Ledenvergadering van 10 februari jongstleden hebben de leden unaniem besloten om Jan Hidding te benoemen tot Lid van Verdienste.
Jan heeft dit te danken aan het feit dat hij zich de afgelopen 40 jaar onafgebroken heeft ingezet als vrijwilliger voor de TC Veendam.
Als vrijwilliger heeft Jan diverse taken uitgevoerd. Zo is hij de drijvende kracht achter het 55+ tennis binnen onze vereniging. Dit behelst niet alleen het jaarlijkse toernooi tijdens het Zechstein Veendam Open, maar ook de wintercompetitie in de hal en de zomertoss op woensdag tijdens het buitenseizoen.

Daarnaast heeft Jan zijn sporen verdiend in het bedrijven van PR voor de vereniging. Hij was jarenlang de eindredacteur van ons jaarboek: “Gravel News”. In deze rol zat hij ieder jaar vanaf de jaarwisseling alle commissies achter de vodden om kopij, foto’s en agenda’s aan te leveren. Om uiteindelijk altijd tijdens de Open Dag aan het begin van het buitenseizoen weer een overvol Jaarboek uit te kunnen delen.

Verder was Jan samen met Harry en Otto één van de eerste redacteuren van onze huidige website. Als oud schoolmeester zorgde Jan er o.a. voor dat er geen tiepvouten te vinden waren op de website. Dat is tegenwoordig wel eens anders……..
Tegenwoordig is Jan als “clubfotograaf” regelmatig present bij speciale gebeurtenissen om deze op de gevoelige plaat vast te leggen t.b.v. de website en persberichten.

En natuurlijk heeft Jan ook jarenlang gefungeerd als “Mister V en W” van onze vereniging. Jan was contactpersoon van TC Veendam voor de centrale organisatie en was tijdens de thuiswedstrijden op donderdagavond als bartender de perfecte gastheer.

Al met al voldoende redenen om Jan in de bloemetjes te zetten