Jubileum aanbieding

Speciale aanbieding ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van Tennisclub Veendam.

Vanaf 1 oktober 2017 tot 1 april 2018 is iedere zaterdag en zondag, van 08.00 tot 23.30 uur, de huur van een tennisbaan slechts € 10 per uur of € 240 voor 1 uur tennissen in het weekend gedurende het gehele seizoen.

Reserveer door een email te zenden naar tjallingmeerveld@netvisit.nl. Vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummer en wel- of geen lid en geef aan welk moment of welke momenten je gebruik wilt maken van deze aanbieding. Ook niet leden kunnen hiervan gebruik maken.

Indien je het gehele seizoen voor € 240 een uur per weekend wilt spelen vul dan het aanmeldingsformulier in via de website.
Ook de overige uren kun je op deze manier reserveren. Raadpleeg de website voor alle tarieven.