Jubileumnieuws

Het komend jaar belooft een speciaal jaar te worden voor de TC Veendam. Een jaar bomvol activiteiten, aanbiedingen en evenementen. In 2018 bestaat de TC Veendam namelijk 90 jaar. Een feit dat we graag willen vieren en onder de aandacht willen brengen.

Sinds een aantal maanden is de jubileumcommissie druk doende een programma samen te stellen, zodat er voor iedereen wat wils is.

Uiteraard kunnen we nog niet alles verklappen en publiceren. De exacte invulling moet immers wel een beetje een verrassing blijven en daarnaast zijn alle contracten en toezeggingen nog niet allemaal onderschreven.
Tegelijkertijd vinden we dat we best al een tipje van de sluier mogen oplichten, zodat iedereen weet wat men kan verwachten en daar misschien wel de jaarlijkse vakantie omheen moet plannen.

Allereerst kunnen we melden dat we een ledenwerf-campagne hebben gestart. Personen die zich aanmelden als lid van de TC Veendam betalen in het jubileumjaar slechts € 90,- contributie. Deze actie loopt van 1-11-2017 t/m 31-10-2018.

Ook is er inmiddels een Club van 90 opgericht. Leden van de Club van 90 hebben tijdens het jubileumjaar een aantal privileges. Zij kunnen gratis deelnemen aan het buffet op de Feestdag en ontvangen het speciaal ontworpen jubileum poloshirt. Leden van de huidige Club van 50 zullen persoonlijk benaderd worden in het kader van deze actie.

Het jubileumjaar starten we officieel op 31 maart 2018 tijdens de Open Dag van de TC Veendam. We beginnen de Open Dag dit keer met een gezamenlijke Brunch voor alle leden. Daarna gaan we verder met een middagvullend programma met o.a. pasje ophalen, toss, training en demonstraties.

Naast de reguliere evenementen, zoals Clubkampioenschappen, Aspergetoernooi, Jumbo Veendam Dubbel, Zechstein Veendam Open en Kersttoernooi, staan in het jubileumjaar de volgende extra activiteiten gepland:

26-01 Officiële persconferentie
09-06 Clinic verzorgd door een voormalig profspeler
18-06 t/m 24-06 Noord Oost Open ATP (best of 5 toernooi
26-06 Start 90 uur tennismarathon
30-06 Feestdag met ontvangst reünisten, fototentoonstelling, brunch, receptie, buffet, feestavond en vuurwerk
15-07 Sportfair met muziek, dans, modeshows, demonstraties, marktkraampjes, hapjes en drankjes
19-09 50+ tennistoernooi
27-12 t/m 30-12 Kersttoernooi met weer een gezamenlijke Brunch ter afsluiting van het jubileumjaar

We kunnen nog steeds foto’s, knipsels, anekdotes en voorwerpen gebruiken voor onze jubileumtentoonstelling. Neem hiervoor contact met ons op via jubileumtcv@gmail.com.