Geprolongeerd: Maak kennis met Padel en Tennis!!

Wegens succes geprolongeerd!!
Alleen de buitensporten zijn toegestaan en ook de sportscholen blijven voorlopig gesloten. Om alle niet-sportievelingen en alle sportievelingen, die GEEN lid zijn van TC Veendam en nog geen gebruik gemaakt hebben van de voorgaande actie, ook de gelegenheid te geven om gedurende de zomermaanden te bewegen, hebben we nogmaals een kennismakingspakket voor alle leeftijden gemaakt.

Aanbod
Gedurende 3 weken onder begeleiding van een ervaren trainer (Robin de Leeuw) kunnen Padellen of Tennissen op het tennispark van TC Veendam. Voor het deelnemen aan deze 3 kennismakingssessies wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Wij zorgen voor rackets en ballen, jij komt in sportkleding en op sportschoenen. Je mag je voor slechts één activiteit aanmelden: Padel of Tennis.

N.B.: Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. de coronaregels.  
Aanmelden kan via deze pagina (liefst vóór 13 juni zodat we de groepen tijdig kunnen indelen).

Groepen
Jeugd t/m 12 jaar / Jeugd 13 t/m 18 jaar / Volwassenen / Ouderen 60+

Wanneer
Dinsdag 16 juni, dinsdag 23 juni en dinsdag 30 juni.

Activiteit
keuze uit Padel of Tennis

We starten met de jongste groep om 16:00 uur en plannen door tot mogelijk 22:00 uur met de laatste groepen. Tijden worden na opgave ingedeeld, afhankelijk groepsgrootte. Is de animo nog groter, gaan we kijken of we het aanbod kunnen uitbreiden.

Eigen bijdrage voor 3 lessen:
Jeugd t/m 12 jaar  € 5,–
Jeugd 13 t/m 18 jaar  € 7,50
Volwassenen  en Ouderen 60+  € 10,–

Zomerlidmaatschap
Aansluitend hebben we voor de zomermaanden (juni/juli/augustus) de mogelijkheid het Zomerlidmaatschap te nemen. Wat een Zomerlidmaatschap inhoudt: zie Zomerlid op deze pagina.

Inlichtingen
Robin de Leeuw (padeltrainer TC Veendam)
Email: deleeuwrh@hotmail.com of tel: 06-46037404
of
Michael Woldhuis (tennistrainer TC Veendam)
Email: michaelwoldhuis@hotmail.com of tel: 06-23 83 92 30