Open dag met brunch

De Open Dag werd dit jaar opgeluisterd met een tweetal extra activiteiten. In het kader van het 90 jarig jubileum begonnen we met een gezamenlijke brunch in Sitpoint. Bijna 90 leden gaven acte de presence en deden zich tegoed aan het gevarieerde aanbod.
Halverwege de brunch was het tijd voor de uitgestelde prijsuitreiking van de Sneeuwbalcompetitie. Winnaars en verliezers hadden nog niet eerder hun prijzen in ontvangst mogen nemen voor zo’n groot publiek.

klik hier voor de fotogalerij van de Open Dag.

Daarna vond de onthulling plaats van de tribune stoeltjes door oud-coryfeeën van de BV Veendam. Deze stoeltjes waren indertijd door ons klusteam gered van de sloop van het stadion van BV Veendam. Deze winter opgeknapt en per tweetal met een tafeltje in het midden omgebouwd tot zitjes. Deze zitjes zijn op de banen geplaatst en kunnen door de spelers gebruikt worden tijdens de rustpauzes tussen de games.
De stoeltjes dragen de namen van oud-spelers en -trainers van de BV Veendam. Het idee achter dit alles is dat op deze manier toch nog iets van de glorie van stadion De Langeleegte behouden is gebleven op het tennispark.

Na al deze festiviteiten ging het reguliere programma van de Open Dag in werking. Aspirant leden kregen uitleg over het reilen en zeilen bij de vereniging, de jaarboeken en de ledenpassen werden uitgedeeld en er werd natuurlijk volop getennist door jong en oud.